header image 1 header image 2 header image 3 header image 4 header image 5 header image 6 header image 7 header image 8 header image 9 header image 10

Mr-T Gent

Ondanks de drukke kalender(Gertjan en Steven in Weiswanpach) en ook (Bart en Peter in Deinze) overspoelde de recreatieve triatlon Mr-T de Gentse Blaarmeersen, met meer dan 1000 atleten, veel zon en massa publiek was het terug een voltreffer, de doortochten en finish in de topsporthal blijft speciaal. Onze3kant colors kwamen met een 10 tal afgevaardigde atleten mooi in beeld. Camille beet de spits af en eindigde op een mooie 4°de plaats, bij de dames kwamen Bo en Katrijn aan de start, onze nieuwe aanwinst kwam zelfs als 2°de uit het water. Bij de mannen was het een strijd voor de 15°pl tot op de meet tussen Moutasem en Elias, ook Locomotief Dieter deed heel wat minuten beter dan vorig jaar.

Nico had zijn zoon meegebracht als doelwit maar toen deze begon aan zijn 5°de ronde fietsen was de uitslag bekend, verder hebben zowel Kim, Kobe als Ronny hun tijden scherper gesteld.

In de team relay was Matthias de zwemmer van dienst in het (MTT)" Meul Triatlon Team" een gezinsploeg .

Uitslagen