3Kant Triatlon Team wil dat elke atleet plezier beleeft in de triatlonsport en zijn of haar grenzen verlegt zoals hij of zij dat wil. Iedereen is welkom, van recreant tot topatleet. Dankzij onze passie voor de sport, kwaliteitsvolle trainingen en een uniek groepsgevoel halen wij bij elkaar het beste naar boven.

3Kant Triatlon Team voorziet wekelijks kwaliteitsvolle, gerichte groepstrainingen, minstens één per discipline. Lees hier meer over onze trainingen.

Het 3Kant Triatlon Team heeft een rijke traditie. Ons team werd op 1 januari 1994 in Lovendegem boven de doopvont gehouden door Christel D’Haenens, Patrick De Keyzer en niemand minder dan triatlon icoon “Keizer” Karel Blondeel als uithangbord. Verschillende topatleten begonnen bij 3kant, maar de beginner wegwijs maken in de prachtige sport en hem/haar naar een hoger niveau tillen, was altijd het ultieme doel.

Lid worden? Je bent welkom! Proef 1 maand gratis van ons aanbod! 

Recente berichten

3KANT GEEFT HET BESTE VAN ZICHZELF OP BK SPRINT 2021 IN VIERSEL

Het BK ploegentriatlon, 3 keer uitgesteld door corona, mocht eindelijk doorgaan op zaterdag 4 september. Door het aanpassen van de datum, maar ook door enkele blessures kwam 3kant met wat minder teams dan oorspronkelijk voorzien aan de start, maar de twee teams die aan de start verschenen waren des te enthousiaster! Ikzelf, Elias Driessen, maakte deel uit … Verder lezen 3KANT GEEFT HET BESTE VAN ZICHZELF OP BK SPRINT 2021 IN VIERSEL

Het eerste swimrunavontuur van Elias en Jonas

Jonas zijn relaas van zijn eerste swimrunwedstrijd samen met Elias. Swimrun was voor mezelf een ongekende sport. De eerste ervaringen met de sport waren een groot avontuur vol goede en leuke herinneringen.  De voorbereiding Het avontuur begint al met de zoektocht naar het passende materiaal: wat voor swimrunsuit past mij (mouw stukken ja of nee), … Verder lezen Het eerste swimrunavontuur van Elias en Jonas

Meer berichten