3Kant Triatlon Team wil dat elke atleet plezier beleeft in de triatlonsport en zijn of haar grenzen verlegt zoals hij of zij dat wil. Iedereen is welkom, van recreant tot topatleet. Dankzij onze passie voor de sport, kwaliteitsvolle trainingen en een uniek groepsgevoel halen wij bij elkaar het beste naar boven.

3Kant Triatlon Team voorziet wekelijks kwaliteitsvolle, gerichte groepstrainingen, minstens één per discipline. Lees hier meer over onze trainingen.

Het 3Kant Triatlon Team heeft een rijke traditie. Ons team werd op 1 januari 1994 in Lovendegem boven de doopvont gehouden door Christel D’Haenens, Patrick De Keyzer en niemand minder dan triatlon icoon “Keizer” Karel Blondeel als uithangbord. Verschillende topatleten begonnen bij 3kant, maar de beginner wegwijs maken in de prachtige sport en hem/haar naar een hoger niveau tillen, was altijd het ultieme doel.

Lid worden? Je bent welkom! Proef 1 maand gratis van ons aanbod! 

Recente berichten

Het beest temmen dat WC Hawaï heet (2): het verhaal van Pieter

Na een teleurstellende marathon tijdens de Ironman WC in 2018 werd mijn doel om sub9 te halen in Hawaï niet bereikt. Als revanche schreef ik me in voor IM Hamburg 2020, die door de pandemie een aantal keer moest worden uitgesteld, met als doel een nieuwe kwalificatie voor het wereldkampioenschap. Flash forward naar 29 augustus … Verder lezen Het beest temmen dat WC Hawaï heet (2): het verhaal van Pieter

Meer berichten