Corine’s afsluiter van het seizoen

Op 11 september stond Corine aan de start van haar hoofddoel van dit jaar: 70.3 Ironman Erkner 🇩🇪 Lees hieronder haar verslag.

Na wat gemiste wedstrijden en weinig wedstrijdritme wist ik niet wat ik mocht verwachten. Op training draaide het goed maar dan 2weken voordien kwam corona nog even langs, dus ik ging wel zien de dag zelf.

1.9km 🏊‍♀️
Rolling start – al lopend het Dämeritzsee in en daar kwamen de eerste slagen. Met maar een temperatuur van 19,1°C was het even wennen. Die koude watertemperatuur ben ik niet meer gewoon. Al snel vond ik een paar voeten en kon ik heel comfortabel meezwemmen. De plezierbootjes zorgden af en toe voor de nodige golven maar ok, uit het water lopen en richting de fiets nu.
Eerste onderdeel ✔️

May be an image of 6 people, people standing, outdoors and text that says "ce Santin"

90km 🚴‍♀️
Hop de fiets op en weg zijn we. Je ziet ons binnen 90km terug. Een mooi licht golvend parcours tussen vele bossen maakten het aangenaam fietsen. Er werd zeer veel dubbel gereden waardoor ik tijdens het fietsen ‘de Ruud’ eens kon aanmoedigen (en omgekeerd ook natuurlijk). Rond kilometer 80 de bosjes moeten induiken voor een snelle plasstop en dan weer knallen voor de laatste 10.
Tweede deel ✔️

21.09km 🏃‍♀️
Ik spring van de fiets en loop de wisselzone in. Ik besef dat mijn benen zeer goed voelen en dus kon ik vol goede moed aan mijn laatste onderdeel starten. 3 rondes kregen we nog voorgeschoteld om dan op de atletiekpiste te eindigen. Dit liep vlot, zeer vlot. Ik draaide soepel rond en kon mijn ogen niet geloven als ik mijn ronde tijden zag. Even protesteerde de maag maar dit deed heel kort maar iets aan het tempo. Nadien jaagden we dit weer de hoogte in. Om dan juist nog in de laatste 2km wat krampen te krijgen in de mild en na dat eruit geduwd te hebben liep ik smooth richting de finish.

Aankomsttijd 5u15:44
Ik kon mijn geluk niet op en geloof het nog steeds niet dat ik 25′ sneller ben dan vorig jaar + PR op de halve marathon staat weer een beetje beter ☺️

Op naar volgend jaar 🏊‍♀️🚴‍♀️🏃‍♀️💪

Corine deed samen met haar vriend Ruud mee.