Richting Hawaï (4): het verhaal van Pieter

Begin 2020 werd Hamburg gekozen als wedstrijd om opnieuw gekwalificeerd te geraken voor de Ironman in Hawaii. Vanwege de pandemie werd de wedstrijd een aantal keer uitgesteld naar de uiteindelijk datum eind augustus 2021. Dit kwam goed uit want de kwalificatie was dan voor 2022 en niet 2021 waardoor ik dat jaar geen volle meer hoefde te doen en vooral kon plannen en trainen.

De wedstrijd in Hamburg verliep zeker niet vlekkeloos (welke wel?) maar met een mooie 8u47 wist ik toch de eerste plaats te behalen in mijn age group. Hawaii 2022 wordt mijn tweede deelname aan het officieuze WK na een eerdere passage in 2018, die ook niet vlekkeloos verliep en waar ik kon
finishen in een moeizame 9u27. Een paar jaar wijzer en beter geëquipeerd probeer ik dit jaar te eindigen onder 9u met hopelijk een mooie ranking tussen de sterren. Wie zelf wil kijken of het vlekkeloos verloop, je kan me volgen bib nummer 1542.